Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Anjelik Olívia (†3), ktorá umrela v aute: Matka stískala jej mŕtve telíčko a verila, že ožije!

Tragédia v Poľsku Zobraziť galériu (5)
Tragédia v Poľsku (Zdroj: nowiny.pl, FB)

RYBNIK - Srdcervúce scény ako z najhoršieho filmu. Matka malej Olíwie Sonia, keď zbadala mŕtve telíčko svojej dcéry, nechcela uveriť vlastným očiam a pustiť ju z rúk. Otec na mieste tragédie pôsobil ako zmyslov zbavený. Rodičia sa z tragédie nevedia spamätať. Matku už prepustili z psychiatrie, otec ešte stále musí byť pod dohľadom lekárov!

Malá Olíwia (†3), ktorá sa doslova upiekla v aute v takmer 70-stupňovej teplote, vyvolala v Poľsku obrovský ohlas. Jej rodičia sú zdrvení a nevedia sa z toho spamätať.

Dieťa prežilo 8 hodín zamknuté v teplote približne 70 stupňov
Zobraziť galériu (5)
Dieťa prežilo 8 hodín zamknuté v teplote približne 70 stupňov  (Zdroj: nowiny.pl, FB)

Štyridsaťročný Krzysztof S. z mesta Rybnik na juhu Poľska sa vybral v utorok ráno, tak ako každý iný deň, do práce. Ešte predtým mal však odviezť svoju dcérku do škôlky. Namiesto toho však išiel rovno do továrne, v ktorej pracoval. Zaparkoval svoje Ford Mondeo a úplne zabudol na to, že vzadu na detskej sedačke spí triapolročná Oliwia.

Matka Sonia (37) dostala silné sedatíva v psychiatrickej liečebni
Zobraziť galériu (5)
Matka Sonia (37) dostala silné sedatíva v psychiatrickej liečebni  (Zdroj: nowiny.pl, FB)

Sonia (37) a Krzysztof (40) sú z tragédie psychicky na dne. Očití svedkovia uvádzajú, že otec, po šokujúcej správe o smrti svojej dcéry, sa správal ako zmyslov zbavený. Potom, čo prišla na miesto nešťastia matka, rozplakala sa a nechcela telíčko dcérky pustiť zrúk. Ako keby čakala na zázrak. Ani záchranárom, ktorí sa dostavili na miesto, nechcela dať mŕtvu Olíwiu. Jednoducho sa s tým nevedela zmieriť.

Otec Krzysztof je stále na psychiatrii a nevie sa z toho spamätať
Zobraziť galériu (5)
Otec Krzysztof je stále na psychiatrii a nevie sa z toho spamätať  (Zdroj: nowiny.pl, FB)

Smrť dcéry vyvolala u oboch rodičov obrovský šok a obaja skončili na psychiatrii. Pod dohľadom odborníkov sú taktiež aj starí rodičia dievčatka a jej jedenásťročný brat. Matku prepustili neskôr z psychiatrie po obdržaní sedatív. Jej muž, Krzysztof, je stále pod dohľadom lekárov.

Policajti začali už prípad vyšetrovať. Dnes by sa mala konať pitva, ktorá objasní presné príčiny smrti. Prokuratúra pravdepodobne obviní otca z neúmyselného zabitia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu