Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Súrodenci z Poľska zavraždili vlastnú matku (†75): Bola posadnutá diablom!

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok (Zdroj: profimedia.sk)

OSTROWIEC – Neuveriteľne otrasný prípad šokoval Poľsko. Súrodenci zrejme brutálne zavraždili svoju 75-ročnú matku. Podľa miestnych médií, chceli zo ženy vyhnať diabla. Jej byt bol plný krížov, oltárov a náboženských symbolov.

O smrti dôchodkyne sa polícia dozvedela od posádky ambulancie. Lekár spozoroval na tele mŕtvej ženy mnoho modrín. Ako hovorí Andrzej Baran z poľskej polície, mohlo ísť o vraždu. Zadržali už 38-ročnú dcéru a jej o rok staršieho brata.

Podľa neoficiálnych informácií bol byt zavraždenej ženy plný krížov, oltárov a iných náboženských symbolov. Ako povedali susedia, starenka bola tichá, nekontaktovala sa s nimi a neopúšťala svoj domov. Na jej tele, vrátane tváre, odhalili množstvo stôp, ktoré naznačujú použitie násilia. Podľa prokuratúry je už nariadená súdna pitva, ktorá má dať odpoveď na otázku, ako žena zomrela a ako prišla k početným úrazom.

Ako uvádza fakt.pl, špekuluje sa, že mŕtva žena bola posadnutá diablom. Údajne bola zavraždená po podivných exorcistických úkonoch. Na mieste tragédie pracuje prokurátor a polícia.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu