Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pitbull zaútočil na 2-ročné dievčatko: Nebojácna matka mu odhryzla ucho!

Chelsi zachránila svojej dcérke život
Chelsi zachránila svojej dcérke život (Zdroj: FB)

ALVIN - Materinský inštinkt bol silnejší ako strach. Matka Chelsi Camp z texaského mestečka Alvin takmer prišla o svoju 2-ročnú dcérku Mackenzi, keď ju priamo pred jej očami napadol zúrivý pitbull. Statočná žena však ani na chvíľu nezaváhala a hoci vedela, že proti útočiacemu psovi nemá šancu, vrhla sa naňho a odhryzla mu ucho, čím dievčatko prakticky zachránila život.

Takmer mesiac po besnom útoku pitbulla v Alvine, sa matka rozhodla prehovoriť o hrôzostrašných chvíľach, kedy takmer prišla o svoje jediné dieťa. Opísala, ako musela psovi do papule strčiť päsť, aby sa jej podarilo vytrhnúť malú Mackenzie z jeho zovretia. "Musela som robiť, čo som vedela. Nemám takú fyzickú silu," povedala Chelsi.

Pitbull patril Chelsinej kamarátke, ktorá ho potrebovala postrážiť. Do osudného dňa bol priateľský a nik by od neho podobný útok nečakal. Keď sa však pri ňom ukázala Chelsina dcérka, začal sa správať čudne. "Keď ju zacítil, bolo vidieť, že sa začal správať čudne. Myslím, že na nej zacítil môjho psa," povedala matka pre KHUOU.com.

 V tom sa pitbull na malé dievčatko vrhol a začal ho hrýzť. Chelsi nemala na výber. Aby zachránila dcérku, musela hneď zakročiť. Psovi vrazila päsť do papule a odhryzla mu ucho. "Musela som bojovať, ako inak som ju mala zachrániť. Myslím, že by som spravila to isté, keby to bol človek," dodala statočná matka.

Malá Mackenzi utrpela početné zranenia na tvári, jej matka na rukách. Obe sa už teraz zotavujú doma. Prvé týždne však boli najhoršie. Chelsi totiž svoju dcérku nemohla ani objať. "To bolo to najťažšie," spomína si. Polícia po príchode na miesto našla dievčatko i s matkou v kúpeľni. Psa najprv postrelili a neskôr utratili.

Matka pitbullovi odhryzla ucho

Ako sa ubrániť útokom zúrivých psov? Prečítajte si na Vyšetrení o tipoch, vďaka ktorým sa boj so psom pre vás neskončí nešťastne!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu