Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Brutálny útok psa stál dôchodkyňu (†80) život: Zviera ju dohrýzlo kúsok od jej domu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

FIGA - Život 80-ročnej dôchodkyne si dnes vyžiadal útok psa v obci Figa v Rimavskosobotskom okrese. Tragédia sa stala asi o 13:30, žena podľahla zraneniam.

 "Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková. Staršia pani podľa hovorkyne vošla do dvora rodinného domu, ktorý bol riadne oplotený. "Bola nariadená pitva, potom sa bude môcť rozhodnúť o ďalšom postupe," dodala Vašková.

Podľa medializovaných informácií pes, pravdepodobne pitbull, pohrýzol dôchodkyňu a majiteľa psa. Dôchodkyňa podľahla zraneniam pri prevoze do nemocnice. Žena išla k susedovi, kam chodievala často, po vajíčka. Domáci pán podľa svedkov udalosti na ňu kričal, aby nevchádzala do dvora, pretože pes je pustený z klietky a voľne pobehuje. Žena však varovanie nepočula. Majiteľ sa hneď po útoku snažil psa od dohryzenej ženy odtiahnuť, avšak pes zaútočil aj na neho. Na krik pribehol do dvora aj ďalší sused a začal ženu ťahať von z dvora. Záchranárom sa ju zachrániť nepodarilo a majiteľa odviezli do rimavskosobotskej nemocnice. Psa musel privolaný zverolekár utratiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu