Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce FOTO: Matka kvôli domácej úlohe zbičovala syna (6) takmer na smrť!

Pohľad, ktorý bolí Zobraziť galériu (2)
Pohľad, ktorý bolí (Zdroj: mirror.co.uk)

JIANGMEN - Jedna vec je, keď si dieťa nespraví domáce úlohy, druhá, ako ho rodič v takýchto prípadoch potrestá. Istá čínska matka svojho malého syna kvôli tomu utýrala takmer na smrť. Zbičovala ho tak, že mu do konca života ostanú nepekné jazvy.

Toto sú brutálne zranenia, ktoré spôsobila šesťročnému Xiaovi Bingovi z južnej Číny jeho vlastná matka. Priviazala ho k posteli a šľahala ho po chrbte drôteným vešiakom. Ako dôvod uviedla ten, že si nesplnil svoje školské povinnosti.

Šokujúce FOTO: Matka kvôli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

Polícia sa o hroznom prípade dozvedela po tom, ako ich kontaktovala učiteľka chlapca. Tá si jazvy všimla, keď sa Xiao prezliekal na hodinu telesnej výchovy. Krátko nato ho previezli do miestnej nemocnice, z ktorej ho o niekoľko hodín neskôr prepustili, informoval Daily Mirror.

Znie to neuveriteľne, ale vyšetrovatelia tyranskú matku nakoniec z ničoho neobvinia. Vraj preto, lebo "zranenia nie sú až také zlé, ako vyzerajú". "Rodičia dotyčného chlapca usúdili, že potrebuje dostať lekciu. Tak ju dostal," dodal policajný hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu