Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievča (11) prežilo peklo: Manželia mu strkali do vagíny čili papričky, krik prehlušili rádiom!

Telo obete je plné rán a jaziev Zobraziť galériu (3)
Telo obete je plné rán a jaziev (Zdroj: dnaindia.com)

THANE - V indickom štáte Maháraštra zatkli manželov, ktorí vystavili svoju jedenásťročnú slúžku obrovskému trápeniu. Do vagíny jej strkali čili papričky a keď tá začala od bolesti kričať, dali hlasno rádio, aby ju nebolo počuť.

Predajca hygienických vreckoviek Sarjil Ansari (36) kúpil minulý rok v prepočte za 180 eur jedenásťročné dievča od jeho rodičov. Sľúbil im, že ich dcéru pošle do školy v Bombaji, ale nestalo sa tak. Namiesto toho sa mu starala o deti a upratovala dom. Popritom ju spolu s manželkou Farhat (32) aj týrali. A to spôsobom, z ktorého je človeku až zle.

Ansariovci s dcérou
Zobraziť galériu (3)
Ansariovci s dcérou  (Zdroj: dnaindia.com)

Malú slúžku pravidelne tĺkli, nedávali jesť jesť a keď sa zo strachu pomočila, prikázali jej zjesť čili papričky. Dokonca jej ich vopchali do genitálií. Aby prehlušili jej plač a volanie o pomoc, zapli hlasno rádio.

Minulú sobotu sa dievčine podarilo utiecť. Išla k susedom, ktorí privolali políciu. Tá na jej  tele našla nespočetné množstvo stôp po zraneniach vrátane brucha, chrbta aj krku. Manželia sú momentálne vo väzbe, informuje web denníka Times of India.

Sarjila odváža policajt do cely
Zobraziť galériu (3)
Sarjila odváža policajt do cely  (Zdroj: dnaindia.com)

Tento prípad je len jedným z mnohých týkajúcich sa zneužívania domácich zamestnancov v v Indii, častokrát detí, ktoré nemajú takmer žiadnu právnu ochranu. V roku 2006 tam bola síce schválená legislatíva zakazujúca zamestnávanie detí mladších ako štrnásť rokov v domácnostiach, stravovacích zariadeniach a hoteloch, v krajine s 1,2 miliardou obyvateľov sa však tento zákon vo veľkom porušuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu