Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Slovák z Komárna nechal auto v Chorvátsku a zmizol: Toto našiel po 2 mesiacoch za stieračmi!

Slovák nechal auto dva mesiace osamote, toto ho čakalo Zobraziť galériu (3)
Slovák nechal auto dva mesiace osamote, toto ho čakalo (Zdroj: Foto: 24sata.hr)

OSIJEK – Dva mesiace nechal Slovák svoje auto zaparkované na ulici v chorvátskom meste Osijek. Keď si na svojho štvorkolesového tátoša spomenul a prišiel si ho vyzdvihnúť, čakalo ho nemilé prekvapenie. Za stieračmi našiel desiatky pokút za parkovanie, ktoré musel uhradiť.

Muž z Komárna nechal zaparkované svoje auto na ulici v chorvátskom meste Osijek. Majiteľ si pre neho prišiel po dvoch mesiacoch, no zažil šok. Za stieračmi našiel množstvo lístkov, na ktorých boli sumy za parkovanie. Tie musel bezodkladne uhradiť.

Strieborný Opel Astra stál v meste dva mesiace opustený na jednom mieste, no pozornosti neunikol. Počas niekoľkých týždňov sa za stieračmi zhromaždili desiatky neuhradených pokút za parkovanie. Majiteľ prišiel pre auto až tento týždeň v pondelok. Z množstva lístkov ostal nemilo prekvapený. Zachoval sa však statočne a všetky dlžoby uhradil.

Slovák z Komárna nechal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: 24sata.hr)

Ako uvádza 24sata.hr, cudzinci, rovnako ako aj chorvátski občania, sú povinní platiť za parkovanie. Vzhľadom k tomu, že poplatok za parkovanie na jeden deň je 59 kún, majiteľ Oplu z Komárna zaplatil za svoje dvojmesačné odstavenie auta 2500 kún (327 eur).  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu