Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Žena porodila na ulici: Nemocnica ju odmietla, lebo bola chudobná!

Mexičanka Nancy porodila priamo na chodníku Zobraziť galériu (2)
Mexičanka Nancy porodila priamo na chodníku (Zdroj: Foto: youtube)

HUAJUAPAN DE LEÓN - Nancy bola tehotná a v deviatom mesiaci prišla s obrovskými bolesťami do nemocnice. Pôrod sa každú chvíľu blížil. V mexickej nemocnici ju však lekári vyhodili na ulicu. Dôvodom mala byť jej chudoba. Nešťastná a bolesťami utrápená žena tak svoje dieťatko priviedla na svet na chodníku pred nemocnicou, kde jej pomáhali okoloidúci, ktorí natočili VIDEO.

Prišla do pôrodnice s obrovskými bolesťami a vyhodili ju von. Nancy nezostávalo nič iné, len priviesť dieťa na svet priamo na chodníku. Teraz ju obletuje celá krajina a všetci sa jej ospravedlňujú.

Žena prišla do nemocnice v Mexiku s obrovskými bolesťami, ktoré predznamenali blížiaci sa pôrod. Pretože je Nancy chudobná, zdravotnícky personál ju vyhodil na ulicu. Ubolená nešťastná žena sa však už nevládala vrátiť domov.

"Bolo to strašné. Nikto mi nevenoval pozornosť, a tak som dcéru porodila na ulici. Stále to bolí, keď si na to spomínam," hovorí so slzami v očiach Nancy.

Na pomoc žene pribehli okoloidúci, porodila priamo na dvore pri nemocnici. Neuveriteľné minúty zrodu nového života si prítomní natáčali na mobil a VIDEO zverejnili.

Ako informuje noticiasnet.mx, prípadom sa okamžite začali zaoberať aktivisti, ale aj kompetentné úrady. Nemocnica sa za svoj bezohľadný postoj ospravedlnila a nakoniec lekársku starostlivosť poskytla.

Vyhadzovanie chudobných pacientov na ulicu je v Mexiku bežné. Osudmi týchto ľudí sa už zaoberajú aktivisti bojujúci za ľudské práva. Zistili, že vedenie nemocníc je voči sociálne slabším zaujaté. V rezorte zdravotníctva preto už chystajú kontroly.

Nancy so svojou dcérkou
Zobraziť galériu (2)
Nancy so svojou dcérkou  (Zdroj: Foto: youtube)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu