Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Školák natočil smrť v priamom prenose: Muža kvôli morbídnemu VIDEU nechal zomrieť!

Chlapec nechal muža zomrieť Zobraziť galériu (2)
Chlapec nechal muža zomrieť (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - V dnešnom svete moderných technológií sa ľudia čoraz viac odcudzujú a mení sa poradie v ich hodnotovom rebríčku. Život už pre mnohých z nás nie je to najcennejšie. Zato bombastické video, na ktorom niekto umiera, je hotovým "pokladom".

Istý ruský školák sa pred pár dňami vracal domov po cykloceste, ktorá vedie popri mestskom rybníku v Moskve. Vtom si všimol muža, ktorý kráčal po zamrznutom jazere. Bol zjavne opitý. Mal však smolu; ľad nebol dostatočne hrubý a neudržal ho. Opilec sa prepadol do vody a rýchlo zmizol pod hladinou.

Školák natočil smrť v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Dotyčný chlapec všetko nakrútil na mobil. Zarážajúce je, že keď videl, že chlap sa topí, natáčal ďalej a vôbec mu nepomohol, ani pomoc neprivolal. Video navyše okorenil slovami "A je to. Ten muž je určite mŕtvy" a potom ho zverejnil na internete.

Na záberoch vidno, ako ostatní okoloidúci po tom, ako si všimli čo sa deje, pribehli k jazeru. Bolo však už neskoro a mužovi nedokázali pomôcť. Následná pitva odhalila, že mal v sebe veľké množstvo alkoholu. Polícii sa ho doteraz nepodarilo identifikovať. Zároveň začala lov na amatérskeho kameramana, ktorého verejnosť za jeho bezcitný čin okamžite odsúdila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu