Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Táto blondína načisto potratila rozum: Neuveríte, prečo uvarila vlastnú mačku!

Laura strčila svoje mačiatko do mikrovlny, neprežilo
Laura strčila svoje mačiatko do mikrovlny, neprežilo (Zdroj: Foto: Daily Mail)

HOYLAND – Žena zniesla zo sveta svoje mačiatko naozaj netradičným a dosť brutálnym spôsobom. Dôvodom bolo, že jej donedávna domáci miláčik zjedol iného miláčika – zlatú rybku. Od zlosti majiteľka zvieratiek strčila mačiatko na päť minút do mikrovlnnej rúry.

Na súde 23-ročná nezamestnaná Laura Cunliffe z Hoyland v blízkosti Barnsley povedala, že svojho štvormesačného Maugliho strčila do mikrovlnnej rúry, pretože napadol jej zlatú rybičku. Potom na mikrovlne nastavila ovládacie prvky a mačiatko doslova varila celých päť minút.    

Je prekvapivé, že čiernobiele mača po hrozivom opekaní ešte žilo, krátko po vybratí z mikrovlnky však uhynulo. Žena by za svoj skutok mala byť odsúdená už v polovici marca.

Ako uvádza denník Daily Mail, mačiatko v mikrovlnnej rúre veľmi trpelo. Pôsobením žiarenia došlo doslova k uvareniu jeho vnútorných orgánov, čo malo za následok nepredstaviteľne krutú smrť.   

„Je to strašný prípad v tom, že smrť mačky bola dlhodobá a je nepredstaviteľné, čo si mača muselo vytrpieť,“ hovorí odborník. Domáce zvieratko zomrelo približne po hodine a pol, čo ho majiteľka po piatich minútach varenia v mikrovlne vybrala von.

Laura Cunliffe údajne trpí psychózou a depresiami, čo mohlo byť príčinou jej skratového konania.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu