Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Talian sa tváril ako záchranca zvierat: Z pravdy došlo jeho kamarátom zle

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Tip čitateľa)

RÍM – Viac ako dva roky obchádzal istý slušne vyzerajúci muž útulky so zvieratami a tváril sa, že si chce adoptovať mladú čiernu mačku. Keď začali byť jeho časté návštevy ochrancom zvierat podozrivé, muža začali sledovať. Napokon ho prichytili priamo pri nechutnom čine.

50-ročný Francesco F. hľadal svoje obete po celej Lombardii. Za posledné dva roky si osvojil minimálne 15 mačiek. Podľa prezidenta Talianskeho spolku na ochranu zvierat a životného prostredia Lorenza Croceho mal pri svojom výbere vždy špecifické požiadavky – mačka musela byť asi trojročná, čierna a dobre živená.

Napokon začali byť majiteľom útulkov podozrivé nielen časté adopcie, ale aj skutočnosť, že muž odmietal kontroly zvierat v ich novom domove.

Ochrancovia zvierat sa pôvodne domnievali, že muž využíva zvieratá na satanistické rituály, ale pravda bola ešte nechutnejšia. Muža prichytili vo chvíli, keď si trojkilogramovú mačku chystal na večeru.

Pri vypočúvaní bol Talian zmätený a neustále sa pýtal, či je zabíjanie a konzumovanie mačiek nezákonné. Vyhlásil, že mačky jedával v spoločnosti priateľov.

Akokoľvek nechutná je táto udalosť, v Taliansku nie je až tak ojedinelá. Podľa Croceho sa v krajine ročne zje 500 až 600 mačiek, dôvody nešpecifikoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu