Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nedá si povedať: Chlapec (10) vydávajúci sa za trpaslíka si zopakoval jazdu autom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: avoiceformen.com)

OSLO - Desaťročný chlapec z Nórska, ktorý sa minulý týždeň vybral na jazdu autom svojich rodičom a po nabúraní vozidla sa policajtom vyhováral, že je trpaslík a len si zabudol vodičský preukaz, svoj pokus dnes zopakoval. Najazdil ešte o 20 kilometrov viac ako naposledy.

Polícia chlapca zastavila po 30 kilometroch jazdy, keď sa malý šofér vybral na návštevu k príbuzným. Políciu zalarmovali samotní rodičia. Chlapca napokon na základe policajnej výzvy cez sociálnu sieť Twitter zastavil chodec, ktorému po dohovore vodič odovzdal kľúče.

Malý Nór z mesta Dokka, približne 110 kilometrov severne od nórskej metropoly Oslo, šokoval minulý týždeň verejnosť svojou jazdou, pri ktorej naložil 18-mesačnú sestru do auta a smeroval k starým rodičom žijúcim v oblasti Valdres, vzdialenej asi 60 kilometrov. Chlapec po desiatich kilometroch zrazu náhle zišiel z cesty do priekopy. Našiel ho vodič snehového pluhu. Polícia považovala prípad za uzavretý, pričom neboli vznesené žiadne obvinenia. Správaním rodiny sa mali zaoberať len príslušné sociálne úrady.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu