Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Chlapec išiel na návštevu autom rodičov a nabúral: Tvrdil, že je trpaslík

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: avoiceformen.com)

OSLO - Desaťročný nórsky chlapec prišiel s originálnou výhovorkou, keď dnes ráno nabúral auto svojich rodičov do zasneženej priekopy: polícii povedal, že je trpaslík, ktorý si zabudol vziať vodičský preukaz.

Chlapec žije neďaleko mesta Dokka, približne 110 kilometrov severne od nórskej metropoly Oslo. Pred 06.00 h SEČ malý Nór naložil svoju 18-mesačnú sestru do auta a smeroval k starým rodičom žijúcim v oblasti Valdres, vzdialenej asi 60 kilometrov, uviedla v správe tlačová agentúra Reuters.

Chlapec prešiel autom vyše desaťkilometrovú vzdialenosť, potom zrazu náhle zišiel z cesty do priekopy. Našiel ho vodič snehového pluhu a zalarmoval políciu.

"Rodičia sa zobudili a zistili, že deti zmizli a niekto zdúchol s ich autom. Boli poriadne rozrušení, ako si iste viete predstaviť," povedal hovorca policajného okresu Vest Oppland.

"Chlapec povedal vodičovi snehového pluhu, že je trpaslík a že si doma zabudol vodičský preukaz," opísal ďalej situáciu policajný hovorca.

Polícia oznámila, že neboli vznesené žiadne obvinenia a prípad je uzavretý. "Rozprávali sme sa s rodičmi a som si úplne istý, že v budúcnosti budú dávať veľmi dobrý pozor na obe deti aj na kľúče od auta," dodal hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu