Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Láska do poslednej chvíle: Žena zomrela žiaľom objímajúc svojho mŕtveho partnera

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BORDEAUX - V byte vo francúzskom Bordeaux sa našiel objímajúci sa mŕtvy pár. Podľa lekárov ako prvý zomrel v posteli muž, stará žena zomrela žiaľom nad stratou oveľa mladšieho partnera. O smutnom romantickom príbehu informovali médiá krátko pred piatkovým sviatkom svätého Valentína.

Prípad vzbudil pozornosť aj preto, že sa jednalo o atypickú zamilovanú dvojicu. Elisabeth Devidasová mala 94 rokov a so svojím päťdesiatpäťročným partnerom Didierom Delavigneom žila päť rokov od chvíle, kedy ho ako bezdomovca našla na ulici a vzala ho k sebe domov.

Vzťah mužovi prospel. Keď bol bezdomovcom, páchol vínom na vzdialenosť desiatich metrov, povedal domovník Heri Rananaivoson. "Videl som, ako sa zmenil. Prestal smrdieť alkoholom. Vyzeral dobre," citoval domovníka server BBC. Netradičný pár sa pri prechádzkach ulicami držal za ruky.

Devidasová nebola podľa susedky Nicole obyčajná žena, bola veľmi slobodomyseľná a sebavedomá. "Keď si toho chlapa vzala domov, tak vedela, čo si ľudia rozprávajú za jej chrbtom. Kašľala na to. Nedbala na zlomyseľné jazyky. Bola pripravená im povedať, že sa vzali, alebo že je to jej milý, no a čo má byť," hovorí susedka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu