Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Obrovská rodinná tragédia v Taliansku: Nešťastný otec podrezal vlastné detičky (†8, †2)

Miesto obrovskej tragédie
Miesto obrovskej tragédie (Zdroj: Foto: youtube)

BRIANZA - Talianskom otriasa v týchto dňoch prípad obrovskej rodinnej tragédie. Michele Graziano (37) už nedokázal zvládnuť svoju životnú situáciu. Trpel depresiami a trápili ho finančné problémy. Muž sa po druhom rozvode odhodlal k najotrasnejšiemu činu. Podrezal svoje dve malé detičky (†8, †2) a potom sa chcel sám zabiť.

Michele Graziano (37) nezvládol druhý rozvod. Bol zúfalý a rozhodol sa konať. Vybral si však ten najotrasnejší spôsob. Trápilo ho, že nemá dosť peňazí na to, aby dal svojim dvom deťom všetko, čo potrebujú. Po tom, čo zaplatil alimenty na svoje deti, mu neostali skoro žiadne peniaze, z čoho bol nešťastný. Aby situáciu vyriešil, v utorok večer sa odhodlal k otrasnému činu. Zobral kuchynský nôž a svojim ratolestiam podrezal hrdielka.  Potom sa pokúsil o samovraždu.   

Ohavná tragédia sa stala v čase, keď bola jeho osemročná dcérka z prvého manželstva a dvojročný chlapček z druhého u neho doma. Deti nocovali v otcovom malom byte v mestečku Brianza severne od Milána.

Podľa polície Graziano vlastným  deťom podrezal hrdielka veľkým kuchynským nožom. Otrasený zo svojho skutku potom zavolal bratovi a o všetkom ho informoval. Ten okamžite volal políciu a záchranárov. Medzi tým sa Graziano sám pokúsil spáchať samovraždu. Teraz je v nemocnici, zo zranení sa spamätáva a jeho život nie je ohrozený. Šokovaní susedia povedali, že nepočuli žiadny krik.

Valentina Neri (23) mužova druhá exmanželka sa po desivej správe o smrti svojho dvojročného synčeka psychicky zrútila.

Podľa medializovaných informácií sa manželia rozišli krátko pred Vianocami bez nejakých veľkých emócií. Boli to klasické problémy, aké majú rozvádzajúce sa páry, nič výnimočné, povedal pre milano.repubblica.it  Grazianov rozvodový právnik.

Podľa advokáta boli matky nekonfliktné typy. Nikto si preto nedokáže skratové konanie zúfalého otca vysvetliť.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu