Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Matka (†31) troch detí si zapálila pred spánkom jointa: Marihuana ju zabila!

Gemma Mossová Zobraziť galériu (2)
Gemma Mossová (Zdroj: huffingtonpost.co.uk)

BOURNEMOUTH - Matka troch detí sa stala prvou ženou vo Veľkej Británii, u ktorej bola dokázaná ako príčina smrti otrava marihuanou. Osudným sa jej stal joint, ktorý si zapálila predtým, ako išla spať. Mal jej pomôcť zaspať, namiesto toho ju však zabil.

Gemma Mossová bola podľa svojho okolia zbožná kresťanka. Verila v Boha a žila usporiadaným životom. Všetko sa zmenilo v momente, keď sa rozišla so svojím priateľom a jej dospievajúceho syna navyše vylúčili zo školy. Trpela depresiami a začala fajčiť trávu. Podľa jej matky Kim Furnessovej sa tak dialo každý deň.

Po čase so svojím zlozvykom skoncovala, no krátko pred svojou smrťou, ku ktorej došlo vlani v októbri, sa k nemu znovu vrátila. Jej kamarátka Zara Hillová uviedla, že spolu s Gemmou vyfajčili počas posledného týždňa jej života marihuanu v hodnote 20 libier (24 eur).

V osudný večer si tridsaťjedenročná žena tiež zapálila jointa, pretože jej pomáhal zaspať. Krátko nato vo svojej izbe skolabovala a už sa neprebrala. Dostala srdcový záchvat. Pitva nepreukázala zlyhanie žiadneho z orgánov, zato však namerala prudko zvýšenú hladinu drogy v krvi. Koroner ako príčinu smrti uviedol predávkovanie marihuanou, uviedol portál metro.co.uk.

Matka (†31) troch detí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: huffingtonpost.co.uk)

Gemma za sebou zanechala dvoch synov vo veku osem a pätnásť rokov a jednu dcéru, ktorá nežije v Británii. Lucy Daweová z protidrogovej organizácie Cannabis Skunk Sense na margo smutného prípadu uviedla: "Ľudia si myslia, že konope nie je nebezpečné, pretože je to rastlina. Dáva im to falošný pocit bezpečia."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu