Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tragický príbeh talentovanej baletky (†15): Anorexia, sebapoškodzovanie a smrť!

Tallulah Wilsonová Zobraziť galériu (2)
Tallulah Wilsonová (Zdroj: express.co.uk)

LONDÝN - Máme tu ďalší prípad šikany, ktorý sa skončil tragicky. Pätnásťročná Tallulah Wilsonová z Anglicka mala pocit, že ju nikto nemá rád, a tak sa začala čoraz viac kamarátiť s internetom. Jedného dňa odišla z domu a skočila pod vlak. Jej matka sa z toho doteraz nevie spamätať.

Tallulah mala našliapnuté na úspešnú kariéru ako baletka. Bohužiaľ ju ale v živote postretli udalosti, ktoré ju zranili až príliš. Po tom, ako sa nevedela vyrovnať so šikanovaním zo strany svojich spolužiakov, smrťou babičky a rozvodom rodičov, sa uchýlila do virtuálneho sveta. V zúfalej snahe získať si niekoho lásku si vytvorila alter ego užívateľky kokaínu.

Tragický príbeh talentovanej baletky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: express.co.uk)

Tínedžerka taktiež čoraz častejšie navštevovala stránky propagujúce samovraždu a sebapoškodzovanie, na ktorých uvereňovala fotky svojho dorezaného tela. "Videla som tie fotky, ktoré dávala na web. Mala tam porezané ruky, v pozadí bolo vidno jej obliečky. S ostatnými dievčatami súperili v tom, ktorá sa doreže viac. Bolo to ako ten najhorší horor, aký si len viete predstaviť," povedala tento týždeň matka Sarah vyšetrovateľom.

Po tomto zistení jej zakázala používať mobil aj počítač. Lenže Tallulah sa vynašla a potajme chodila na ten mamin. Sarah sa o tom neskôr dozvedela a prezrela si históriu. V nej našla fotku, ktorú poslala neznáma dievčina jej dcére. Bola na nej slučka s popiskom: "Toto je tvoj nový náhrdelník, vyskúšaj si ho."

Nasledujúci deň odišla Tallulah z domu bez svojho tanečného úboru. Matke povedala, že "ho dnes nepotrebuje". O niekoľko hodín neskôr skočila pod vlak. Prípad sa stal ešte v októbri 2012, no vyšetrovanie smrti mladej baletky a najmä jej okolností stále pokračuje. Informoval portál metro.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu