Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Tragédia na diskotéke pri Žiline: Muža (†25) dobila na smrť dvojica mladíkov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wiki)

VARÍN – Zo zločinu zabitia obvinil vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline dvoch Žilinčanov vo veku 20 a 21 rokov, ktorí mali v nedeľu (23. 2.) nadránom vo Varíne (okres Žilina) spôsobiť smrť 25-ročného muža z Krasňan.

O správe informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Žiline Jana Balogová. 

Dvojica mladíkov bola podľa nej zo soboty na nedeľu na diskotéke v klube vo Varíne. "Okolo tretej hodiny nadránom došlo v priestoroch klubu k slovnému a fyzickému konfliktu medzi obvineným 20-ročným Žilinčanom a 25-ročným mužom z Krasňan. Následne 20-ročný Žilinčan na miestnej komunikácii pred klubom napadol mladého muža z Krasňan a zrazil ho na zem, kde ho asi dvakrát kopol do tela. Vzápätí sa k obvinenému Žilinčanovi pripojil jeho 21-ročný kamarát, ktorý tiež fyzicky zaútočil na muža ležiaceho na zemi. Skočil na neho oboma nohami a potom ho niekoľkokrát kopol do hlavy a trupu. Asi o hodinu neskôr našli nevládne telo zbitého mladého muža na trávniku neďaleko klubu. Privolaní záchranári sa mu snažili pomôcť, avšak mladý muž zraneniam podľahol," informovala Balogová.

Obidvaja obvinení Žilinčania sú zadržaní a vyšetrovateľ podal podnet na návrh na ich vzatie do väzby. V prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody sedem až desať rokov, dodala krajská policajná hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu