Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nádherný deň prekazila tragédia: Chlapček (†2) zomrel na svadbe svojich rodičov!

Chvíľková nepozornosť rodičov stála Teddieho život
Chvíľková nepozornosť rodičov stála Teddieho život (Zdroj: parentdish.co.uk)

LANGDON HILLS - Dvojročný Edward Rainger sa hral pri bazéne, zatiaľ čo sa jeho rodičia pripravovali na jeden z najkrajších dní vo svojom živote. Svoju lásku mali spečatiť pred oltárom. Ich životy však krátko predtým navždy poznačila tragédia, ich syn sa utopil. Podľa vyšetrovateľov išlo o nešťastnú náhodu.

Matka a otec malého Teddieho, ako mu hovorili, si na júl minulého roka naplánovali svadbu, ktorá sa mala konať na pozemku starých rodičov v anglickom grófstve Essex. Ich synček sa spolu so svojím štvorročným bratom zatiaľ hrali vonku na záhrade.

Rodičia na nich počas horúčkovitých príprav akosi pozabudli dávať pozor a kruto na to doplatili. Mladšieho chlapčeka totiž po desiatich minútach našli utopeného na dne bazéna. Privolaní záchranári ho okamžite previezli do najbližšej nemocnice v meste Basildon, no ani tam sa ho už nepodarilo oživiť. Bol prehlásený za mŕtveho.

Polícia v spolupráci s koronerkou Caroline Beasley-Murrayovou prípad uzavrela ako nešťastnú náhodu. "Počas vyšetrovania sme nezistili žiadne podozrivé okolnosti, a preto ani neboli vznesené žiadne obvinenia. Išlo o smrť v dôsledku nešťastnej náhody. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť," uviedol detektív inšpektor Lee Morton pre denník Daily Telegraph.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu