Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalší, čo sa zapíše do "análov": Cirilo (45) si zlomil nohu, keď skúšal sex s koňom!

Cirilo Castillo
Cirilo Castillo (Zdroj: úrad šerifa)

TEXAS - Nedá si pokoj! Postaršieho Texasana už tretíkrát zatkli za sexuálne hry s koňom, ale tento raz ho neprikvačila len ťarcha zákona, ale aj prudké bolesti. Cirila Castilla Jr. minulý týždeň obvinili z pohlavného zneužitia zvieraťa, pri ktorom si vo februári zlomil nohu.

Prečítajte si aj: Mladík sexuálne zneužil kobylu: Policajtom povedal, že s ňou chcel splodiť kentaura!

Udalosť sa podľa šerifa odohrala 17. februára, kedy majiteľka o siedmej ráno privolala pomoc k zranenému mužovi v jej stodole. Po príchode polície žena identifikovala "obeť" a povedala, že už predtým bol muž zatknutý za sex s jej koňmi. A to napriek tomu, že mal nariadené sa k nim nepribližovať.

Podozrivý povedal vyšetrovateľom, že ho zrazilo na ceste auto a on sa doplazil do stajne, kde hľadal úkryt. Táto výhovorka, ale na nich neplatila a domnievajú sa, že vnikol do stodoly za sexuálnym účelom a zranenie získal tak, že ho kopol kôň.

Ďalšie tri mesiace trvalo, kým vyšetrovatelia vydali na Castilla zatykač a zbalili ho. Pokiaľ ho súd uzná vinným, vo väzení si môže pobudnúť až 180 dní. Muža previezli do záchytného centra a keď sa chce dostať na slobodu, bude musieť zaplatiť kauciu vo výške tisíc dolárov.

V septembri 2013 dostal Castillo päťročnú podmienku za týranie zvierat po tom, čo ho prichytili motať sa okolo koní v rovnakej stodole. Vyšetrovatelia uviedli, že Castillo priviazal kobylu menom Indie k ohrade a vykonal na nej orálny aj vaginálny sex.

Policajná správa neuvádza, či aj v najnovšom prípade išlo o tú istú kobylu. Prvé zatknutie Castilla za sex s koňom sa odohralo v roku 2012, kedy bol odsúdený na 270 dní vo väzení za verejné pohoršenie. Informoval portál ValleyCentral.com.

Viac o téme: SexKôňCirilo Castillo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu