Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Teta chcela vysúdiť veľké peniaze od svojho synovca (12): Neuveríte za čo!

Jennifer Connellová
Jennifer Connellová (Zdroj: FB/Jennifer Connell)

NEW YORK - Teta (54), ktorá žalovala svojho maloletého synovca za zlomené zápästie po skoku do jej náručia, nedostane ani cent. Rozhodla o tom porota, ktorá na vynesenie verdiktu potrebovala iba 25 minút a jednohlasne rozhodla v prospech Seana Tarala. Ten spôsobil ujmu svojej príbuznej Jennifer Connellovej ešte v roku 2011 počas narodeninovej oslavy, za čo od neho žiadala odškodné vo výške 127-tisíc dolárov (cca 111-tisíc eur).

Chlapček (3) nosil tričko s kontroverzným nápisom: Muž za to dostal trest!

Sean sa na súd dostavil so svojím otcom Michaelom a podľa denníka Connecticut Post vyzeral byť zmätený. Jeho matka Lisa zomrela minulý rok.

Connellová, ktorá pracuje ako manažérka ľudských zdrojov, vyhlásila, že spadla a zranila sa po tom, čo jej Sean pri narodeninovej oslave jeho ôsmych narodenín skončil s nadšením do náručia. Napriek tomu uviedla, že svojho synovca stále miluje a dieťa sa k nej vždy správalo veľmi pekne.

Pred porotou dodala, že zlomené zápästie jej robí starosti ešte aj teraz. Nedávno sa zúčastnila večierka a mala problémy dokonca udržať v ruke aj tanier s predjedlom.

Narodeninová oslava sa odohrala 18. marca 2011. Keď chlapec zočil svoju tetu, bežal k nej a kričal: "Teta Jen, teta Jen." Vrhol sa na ňu a ona ho musela chytiť, pričom sa obaja zvalili na zem. Connellová, ktorá sama deti nemá, sa vyjadrila, že vtedy sa na zranenie nesťažovala, pretože nechcela rozrušiť Seana. Ale teraz tvrdí, že jej život sa obrátil hore nohami.

Connellovej právnik na súde povedal, že maloletý chlapec svojou nedbanlivosťou a bezstarostnosťou spôsobil žalobkyni zranenie, hoci vo veku osem rokov by už mal vedieť, že taký oduševnený pozdrav, aký od neho dostala, môže mať neblahé následky, ktoré utrpela. Zjavne tým však porotu nepresvedčil.

Viac o téme: Jennifer Connellová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu