Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mladík na tohtoročný Oktoberfest nezabudne: Žena mu odkusla peru!

Žena sa zahryzla mužovi do pier a nepustila
Žena sa zahryzla mužovi do pier a nepustila (Zdroj: Foto: LiveLeak)

MNÍCHOV - Návštevníci Oktoberfestu 2013 natočili desivú udalosť, ku ktorej došlo v jednom z pivných stánkov ešte v septembri. Rozzúrená žena sa vrhla na mladíka, fackovala ho, znenazdajky ho pohrýzla do spodnej pery a nepustila niekoľko desivých sekúnd. Muž v nepríjemných bolestiach prišiel tak o časť pier.

Zábery z hrozivého útoku zverejnil len včera portál LiveLeak.com. Žena mladíka v zuboch držala niekoľko mučivých sekúnd.

Zúrivá tridsiatnička napadla 23-ročného muža po tom, čo jej za stolom dával niečo do úst. Incident sa odohral tohto roku v Nemecku na pivnom festivale Oktoberfest 2013. Je teda predpoklad, že o nejaké promile alkoholu v krvi nemohla byť núdza.  

Žena v žltých šatách a s rohami na hlave prezentovala dokonale postavu svojho kostýmu – diablicu. Z lavice rozzúrene vstala, začala okolo seba pľuť, muža udierať, fackovať a razom sa na mladíka rozzúrene, ba doslova krvilačne vrhla. Zahryzla sa mu do pier a nepustila.


V policajnej správe z konca septembra je uvedené, že 30-ročná žena z Aljašky uhryzla do spodnej pery 23-ročného Austrálčana. Na mieste sa však odmietla podrobiť dychovej skúške. Vzali ju do väzby pre trestný útok, pri ktorom mužovi odhryzla časť spodnej pery. Austrálčan musel okamžite podstúpiť núdzovú operáciu, aby mu lekári zachránili rozhryzené pery.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu