Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zvrátená láska fyzikárky (36) a Patrika (14): Sex, dieťa a plány do budúcna!

Učiteľka porodila Patrikovi (vľavo) dcérku Zobraziť galériu (3)
Učiteľka porodila Patrikovi (vľavo) dcérku (Zdroj: se.pl)

VARŠAVA - Šťastná rodinka? Agnieszka (36), učiteľka matematiky a fyziky z poľského mestečka Godziesze Wielkie, pred pár mesiacmi porodila dieťa, ktoré podľa všetkého splodila s jej len 14-ročným žiakom Patrikom. Ani pobúrené reakcie okolia a hrozba dlhoročného väzenia však zaľúbený pár nerozdelili a novorodeného potomka sa rozhodli vychovávať spolu.

Zakázaná láska medzi Patrikom a o vyše 20 rokov staršou Agnieszkou vzplanula na školskom ihrisku, keď sa nesmelý školák pokúšal fyzikárku pobozkať. "Povedala som mu, aby to nerobil. Myslela som si, že ho to prejde, ale neprešlo," povedala pred portál se.pl. Učiteľka sa spočiatku zdráhala, no keď Patrik zavítal do jej domu, aby si vyzdvihol kľúčik od skrinky, striasla zo seba všetky zábrany a chlapcovi city opätovala.

Zvodná učiteľka Agnieszka
Zobraziť galériu (3)
Zvodná učiteľka Agnieszka  (Zdroj: se.pl)

Po vášnivých bozkoch skončila s Patrikom v posteli a došlo aj k pohlavnému styku. "Bola som osamelá, asi som potrebovala cítiť záujem zo strany opačného pohlavia," kajá sa Agnieszka. Zvrátený pomer sa im darilo držať v tajnosti dlhé mesiace. Pravda vyplávala na povrch až vo chvíli, keď učiteľka porodila dieťa, ktoré mala splodiť s Patrikom.

Pomer aj spoločné dieťa spočiatku obaja zapierali. Obvinenia odmietala aj rodina školáka. Po chvíľach hnevu a zarytého odmietania však prišlo vytriezvenie a dnes sa už Patrik k rodičovstvu hrdo hlási. Veľkou oporou mu je najmä matka, ktorá jeho vzťah s učiteľkou neodsudzuje. "Som hrdá na môjho syna. Podľa mňa neurobil nič zlé a nemá sa začo hanbiť," tvrdí.

Matka je na Patrika hrdá.
Zobraziť galériu (3)
Matka je na Patrika hrdá.  (Zdroj: se.pl)

Ako ďalej prezradila, z Patrika sa zo dňa na deň stal veľmi starostlivý a zodpovedný otec. Školák sa netají ani tým, že s fyzikárkou plánuje budúcnosť. "Chcú žiť spoločne. Patrik chodí za Agnieszkou každý víkend. Cez týždeň sa učí, ale v sobotu a nedeľu sa stará o malú Lenku. Kŕmi ju, uspáva," opisuje hrdá matka. Pre dvojmesačnú dcérku už pár chystá aj krstiny. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že ide o šťastnú rodinku. Nad hlavou učiteľky však stále visí obvinenie, ktoré ju v prípade dokázania viny  môže na dlhé roky od mladučkého milenca a dcérky odlúčiť.

Podobný prípad pred pár týždňami otriasol aj malou obcou na východe Slovenska. Slovenčinárka základnej školy v Koškovciach mala vyše pol roka udržiavať milostný pomer so siedmakom z vedľajšej triedy. Učiteľku Danielu polícia obvinila zo sexuálneho zneužívania a ohrozovania mravnej výchovy mládeže. Tá po prepuknutí škandálu odišla na materskú dovolenku a odvtedy, akoby sa po nej zľahla zem. Objavili sa dokonca informácie, že pre ľúbostný vzťah so žiakom ju opustil manžel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu