Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Legendárny muž z občianskeho preukazu, ktorý obletel svet, žije: Zatkla ho polícia!

Batman je už za mrežami
Batman je už za mrežami (Zdroj: sgag.sg)

SINGAPUR - Muža známeho ako Batman bin Suparman jeho meno predurčovalo na to, aby konal dobro. Lenže stal sa pravý opak. Nedávno ho zatkla singapurská polícia po tom, čo vyšlo najavo, že kradol peniaze a navyše obchodoval s drogami.

Rodičia z juhovýchodnej Ázie nazvali svojho syna po dvoch amerických komiksových hrdinoch. Batman bin Suparman však namiesto toho, aby nasledoval ich posolstvo, sa pridal na opačnú stranu zákona. Kradol peniaze z obchodov a pomocou bankomatovej karty aj z bratovho účtu a taktiež obchodoval s heroínom. Súd ho za to tento týždeň poslal na 33 mesiacov do väzenia, informoval portál bbc.co.uk.
 
Legendárny muž z občianskeho
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: sgag.sg)
Suparman sa stal mediálne známym ešte v roku 2008, keď sa na blogu Gizmodo prvýkrát objavila fotka jeho občianskeho preukazu. Odvtedy si dvadsaťtriročný mladík, ktorý pochádza z ostrova Jáva, získal tisíce priaznivcov. Mnohých to asi prekvapí, ale jeho priezvisko bin Suparman je v Indonézii pomerne bežné. Ako sa však dopracoval ku krstnému menu Batman, známe nie je. Zrejme ide naozaj len o žart jeho rodičov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu