Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Od smrti jeho anjelikov ubehlo len pár mesiacov: Kramný má novú známosť!

Petr Kramný s frajerkou Zobraziť galériu (2)
Petr Kramný s frajerkou (Zdroj: Foto: tn.cz)

KARVINÁ – Od smrti jeho milovanej manželky a dcérky neubehol ani polrok. Ledva, že sa opäť ohrial v rodnej krajine a už má novú známosť. Po návrate do Česka sa Petr Kramný usiloval rozbehnúť nový život a očividne mu v tom pomáha nová priateľka Kateřina.

V piatok večer sa podarilo vyfotiť pár na tajnom rande v poliach za Karvinou. Evidentne sa Petr Kramný po návrate do Českej republiky pokúša začať nový život, čomu nasvedčuje aj nová žena po jeho boku.

Ako informuje portál tn.cz, nová Petrova priateľka Kateřina pochádza z Karvinej, kde pracuje ako predavačka v jednom zo supermarketov. Je rozvedená a vychováva dve deti. Podľa portálu spolu vzťah udržujú už približne tri týždne. Najprv mu bola morálnou oporou, no potom preskočila iskra a stretávajú sa stále častejšie a dôvernejšie.

Obyvatelia tvrdia, že sa za mestom v poli stretávajú niekoľkokrát do týždňa, ale vždy až po zotmení. Chceli nechať svoj vzťah v tajnosti. Veď Petr nedržal ani tradičný rok smútku a dosť rýchlo sa vrhol do nového vzťahu. Miesto za mestom si obľúbili zrejme preto, že je tam dokonalý prehľad o prechádzajúcich autách. Keď nejaké auto odbočí z hlavnej cesty, je dosť času z miesta odísť.

Podľa jasnovidky môže za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: vyšetrenie.sk)

Pripomeňme, že Češky Monika a Klárka Kramné zomreli počas júlovej dovolenky v egyptskom letovisku Hurghada za doteraz nevyjasnených okolností.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu