Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nezvládla odchod manžela: VIDEO zverstva Rusky, ktorá z pomsty zmlátila synčeka (2)

Tatiana nezvládla odchod manžela Zobraziť galériu (3)
Tatiana nezvládla odchod manžela (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Matka z ruského mesta Rostov na Done natočila, ako bije vydeseného synčeka kvôli pomste svojmu manželovi, ktorý požiadal o rozvod. Za to, že od rodiny odišiel, sa vyvŕšila na ich dieťati a zábery mu poslala, ako dôkaz. Teraz sú však dôvodom na to, aby sa o ňu začala zaujímať polícia a prokurátor.

Matka urobila kontroverzný krok: Svojej dcére dávala TOTO až do 7 rokov, teraz bude súd!

Desivé zábery ukazujú dvojročného chlapca Sašu, ako plače a kričí, keď na neho dopadajú matkine údery. Polícia na základe anonymného udania začala vyšetrovať, za akých okolností malo k týraniu maloletého dôjsť. Miestne médiá uviedli, že Tatiana zúrila, pretože ju opustil manžel a navyše jej oznámil, že podal žiadosť o rozvod. Zatrpknutá žena sa rozhodla svoj hnev vybiť na ich dieťati a potrestať tak otca.

Nezvládla odchod manžela: VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Vydierala týmito videami svojho manžela a posielala ich jeho sestre," prezradil nemenovaný príbuzný. Na zázname počuť, ako matka pri úderoch na dieťa reve: "Postarám sa o to, aby si sa cítil mizerne za každú vec, ktorou sa tvoj otec previnil. Neprestanem, kým všetko nenapraví."

Nezvládla odchod manžela: VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Maličkého Sašu údajne matke zobrali a odviezli ho do nemocnice na ošetrenie. Zdravotníci potvrdili, že má na tele pomliaždeniny, ale neočakáva sa, že by mu zostali trvalé fyzické následky. Jeho rodina sa však obáva duševných jaziev, pretože chlapec zostal veľmi plachý a odmieta hovoriť s dospelými. Jeho babička a teta z otcovej strany teraz bojujú o jeho opatrovníctvo. Informoval portál thesun.co.uk.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu