Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V USA sa znovu strieľalo: Dvaja mŕtvi, sedem zranených

Streľba v Detroite
Streľba v Detroite (Zdroj: SITA)

DETROIT - Streľba vypukla v stredu večer v americkom meste Detroit pri holičstve, ktoré je známe aktivitami spojenými s hazardom. Incident si podľa polície vyžiadal dvoch mŕtvych, informovala tlačová agentúra AP.

K streľbe došlo okolo 18.00 h miestneho času v holičstve Rocky's. Strelné poranenia utrpelo deväť mužov, z nich dvaja boli vyhlásení za mŕtvych. Informácie o zločine sú stručné, pretože polícia ho ešte vyšetruje, a nie je jasné ani to, koľko ľudí spustilo streľbu.

Policajná hovorkyňa Kelly Minerová uviedla, že pred holičstvom zastavili dve autá a ľudia vo vnútri oboch vozidiel začali na seba navzájom strieľať. "Niekto náhodou trafil budovu a vtedy z nej začali vybiehať ľudia. Utekali sa skryť do iných podnikov v tejto mestskej oblasti," opísala situáciu policajná hovorkyňa. Dodala, že obaja mŕtvi muži boli nájdení vo vnútri holičstva.

Streľbu mohla vyvolať nedobytná pohľadávka, uviedol policajný šéf James Craig. Holičstvo sa nachádza v budove s radom obchodov pri hlavnej ceste vo východnej časti Detroitu a je známe ako miesto ilegálnych hazardných hier. V rade obchodov je aj čínska reštaurácia, autoopravovne a malé potraviny. 

Polícia vyhlásila pátranie po dvoch vozidlách, ktoré podozriví použili - po bielom Chevrolete Impala z roku 2004, ktorý má zrejme rozbité okno a diery po guľkách v zadnej časti, a po čiernom Chevrolete Impala z roku 2004.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu