Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Psychomatka natrhla synčekovi (6) guľky: To najhoršie prišlo potom, prilepila mu ich späť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: int)

SAN ANTONIO - Tridsaťštyriročná žena z Texasu takmer odtrhla svojmu synovi semenníky a potom sa ich snažila prilepiť naspäť obyčajným lepidlom. Chlapca tak vystavila nepredstaviteľnému trápeniu, z ktorého sa teraz bude zodpovedať pred súdom.

Jennifer Marie Vargasová znetvorila vlastného syna. V návale zlosti ho koncom septembra chytila za miešok tak silno, že mu ho natrhla. Chlapček začal od bolesti strašne kričať a zmietal sa v agónii.

Bezcitná žena však namiesto toho, aby ho zobrala k lekárovi, sa ho snažila ošetriť po svojom. Ranu vyčistila alkoholom a potom zobrala lepidlo, ktorým žľazu provizórne zlepila. Keď sa krvácanie ako-tak podarilo zastaviť, synovi do spodnej bielizne strčila papierové vreckovky a uložila ho do postele.

Keď sa Mariin manžel, ktorý pracuje ako vojak na základni Fort Sam Houston, vrátil domov, začul synov plač. Všimol si, že má krvavé trenky a okamžite ho preto vzal do vojenskej nemocnice. Tam lekári zistili, že má na semenníkoch takmer štvorcentimetrovú ranu a na penise modriny.

Prípadu sa ujal úrad námornej jurisdikcie, ktorého pracovníci v stredu Vargasovú zatkli a obvinili z napadnutia a ublíženia na zdraví. Ak bude uznaná vinnou, hrozí jej desať rokov za mrežami, informoval denník New York Daily News.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu