Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nesmierna tragédia: Chlapčeka (†1) privalil televízor pred očami matky!

McKenzie Birkett-Waddington
McKenzie Birkett-Waddington (Zdroj: FB)

BURNLEY - McKenzie Birkett - Waddington mal iba 22 mesiacov, keď sa snažil vytiahnuť loptičku zo zásuvky skrinky, na ktorej stál ťažký staromódny televízor. Bohužiaľ, rozkývaný nábytok sa mu stal osudným a zariadenie sa zrútilo rovno naňho. Zranenia, ktoré utrpel, boli smrteľné.

Matka chlapčeka Jane (21) sa do nového domu presťahovala spolu s ďalšími dvomi synmi iba tri týždne pred tragédiou. Pokým sa v spálni starala o mladšie dieťa, ktoré sa práve prebudilo, McKenzie sa v tej istej miestnosti hral. Stačil však okamih nepozornosti a jej svet sa zrazu prevrátil hore nohami.

Udalosť sa odohrala ešte v januári tohto roka a matka skončila pred súdom, kde uviedla, že sa všetko odohralo veľmi rýchlo a nemala šancu nijako zareagovať. Komoda, na ktorej televízor stál, bola vraj stabilná a nikdy s ňou nemala žiadne problémy.

Jane okamžite zavolala sanitku, ktorá ho previezla do nemocnice, ale lekári už nemohli nič urobiť. Patológ Charlie Wilson uviedol, že McKenzie bol "zdravý, normálny, 22-mesačný chlapček, ktorý utrpel vážne poranenia hlavy". Jeho mozog opuchol a vytvoril sa mu v ňom veľký hematóm. Po zástave srdca ho už nedokázali oživiť.

Podľa koronera je prípad jasný. Išlo o nepredvídateľnú a strašnú nehodu, informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu