Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Matka-hyena (25) nechala priateľa znásilniť svoju 4-mesačnú dcérku: Dieťatko zomrelo!

Prince a Howellová Zobraziť galériu (2)
Prince a Howellová (Zdroj: polícia)

MISSOURI - K ohavnému činu sa znížila matka iba štvormesačného dievčatka, ktorá dovolila svojmu partnerovi, aby ho znásilnil. Prípad, ktorý sa odohral vlani v decembri, ešte nie je uzavretý. Aký trest zvrhlá dvojica dostane, súd zatiaľ nerozhodol.

Odsúdený sexuálny delikvent Jordan Lafayette Prince (24) je podozrivý z vraždy a znásilnenia maličkej dcérky svojej priateľky. Výsledky pitvy 5. decembra minulého roku potvrdili, že Ashlynn zomrela na zadusenie, ale taktiež mala ťažké poranenia súvisiace s análnym stykom, ktoré spôsobili vnútorné krvácanie.

Žaloba si je však istá, že všetko sa dialo so súhlasom matky dievčatka Jessicy Lynn Howellovej (25) z Missouri, ktorá vraj svojho partnera k činu pobádala. "V textových správ ho povzbudzovala k niektorým nevysloviteľným veciam. Je to veľmi, veľmi znepokojujúce," uviedol prokurátor Tim Lohmar pre miestnu televíziu.

Jordan Lafayette Prince
Zobraziť galériu (2)
Jordan Lafayette Prince  (Zdroj: polícia)

Howellová údajne vedela o tom, že jej partnera v roku 2007 odsúdili za zneužitie 4-ročného dievčatka v Idahu, o čom sa dajú nájsť záznamy aj v trestnom registri na internete. Aj napriek tomu mu dovolila tráviť čas so svojou dcérkou.

Prince sa bránil tým, že sa o Ashlynn staral v čase, keď jeho priateľka spala a chcel ju iba utíšiť, pretože plakala. Pridusil preto dieťa rukou a nechal ho ležať na boku. Keď sa asi o hodinu vrátil, zistil, že nedýcha. Priznal sa však iba k tomu, že sa správal drsnejšie, ako by mal.

Podľa polícia boli Howellová a Prince spolu päť mesiacov. Žena má aj dve staršie deti, chlapca a dievča, z predchádzajúceho vzťahu. Muža obvinili z vraždy prvého stupňa a sodomie. Obaja čakajú vo väzbe na súd. Informoval portál dailymail.co.uk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu