Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šok v Chorvátsku: Slovák tam údajne znásilnil mladé dievča!

Slovák v Chorvátsku znásilnil miestne dievča, informuje Hlas Istrie.
Slovák v Chorvátsku znásilnil miestne dievča, informuje Hlas Istrie. (Zdroj: GlasIstre.hr)

BRATISLAVA - Chorvátska polícia zatkla iba devätnásť ročného Slováka, ktorého podozrieva zo znásilnenia. Chlapec mal v spolupráci s dvoma kamarátmi znásilniť mladú Chorvátku.

Ku znásilneniu malo dôjsť v noci zo stredy na štvrtok neďaleko kaviarne v meste Poreč, píše webstránka Glas Istre. Pätnásť minút pred polnocou tam polícia zatkla devätnásťročného Slováka, ktorého podozrieva zo znásilnenia. "Podľa neoficiálnych informácií Slovák nebol sám. Pomáhali mu ďalší dvaja spoluobčania, pričom pri incidente úradovali aj väčšie množstvá alkoholu," píše Glas Istre. Trojica slovenských opilcov údajne vylákala dievča z kaviarne a potom ho znásilnila. Chorvátska polícia neposkytla viac informácií o obeti, ani o podozrivom - okrem roku narodenia Slováka 1994. Polícia zatiaľ vzniesla obvinenie iba voči jednému Slovákovi, ktorému tak hrozí maximálny trest desať rokov väzenia. Jeho dvaja komplici údajne odmietli vypovedať.

Správa o incidente vyvolala búrku odporu na sociálnych sieťach. Chorváti sa v komentároch rozčuľovali nad tým, že trest jeden až desať rokov je prinízky. Jeden diskutér dokonca požadoval kastráciu. "Nie chemickú, ale normálnu," zdôraznil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu