Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Rodina uhorela vo vlastnom dome: Zachráňte moje deti, kričala matka pred smrťou

Rodina sa do domu nasťahovala len nedávno
Rodina sa do domu nasťahovala len nedávno (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Matka a jej tri deti v noci na dnes zahynuli pri úmyselne založenom požiari v anglickom meste Leicester. Miestna polícia vyšetruje prípad ako vraždu a nevylučuje, že ide o odvetu za smrť muža, ktorý bol vo štvrtok popoludní neďaleko zabitý. Informoval o tom dnes spravodajský server BBC.

Vo svojom dome v Leicestri v centrálnom Anglicku zhorela podľa polície Shehnila Taufiqová, jej devätnásťročná dcéra a synovia, ktorí mali 15 a 17 rokov. Svedkovia požiaru tvrdia, že matka kričala: "Prosím, zachráňte moje deti". Manžel Muhammad Taufiq bol v čase požiaru v Dubline v Írsku, kde pracuje ako neurochirurg. Podľa susedov sa rodina do Leicesteru presťahovala len nedávno.

Predstaviteľ polície v Leicesteri Roger Bannister povedal, že išlo o úmyselne založený požiar. Nevylučuje vraj, že súvisí s vraždou asi dvadsaťročného muža, ktorý bol vo štvrtok podvečer asi kilometer od domu Taufiqových dobodaný a neskôr v nemocnici zomrel. Požiar vypukol krátko po polnoci. Podľa Bannistera je možné, že išlo o odvetu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu