Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Opitý Ukrajinec ukradol kamarátovi Slovákovi BMW: Havaroval s ním, už ho majú

Ukrajinec havaroval na slovenskom ukradnutom aute
Ukrajinec havaroval na slovenskom ukradnutom aute

MUKAČEVO – Na Ukrajine zadržali tento týždeň muža, ktorý sa živil kradnutím luxusných áut. Stalo sa tak po tom, čo odcudzil BMW X5 42-ročnému Slovákovi. Pred tým však s ukradnutým BMW-čkom havaroval a z miesta činu sa jednoducho vyparil.

Okradnutý 42-ročný Slovák pred políciou povedal, že podozrieva z krádeže kamaráta, s ktorý sa zoznámil len nedávno. Uviedol, že tej noci, keď mu auto odcudzili, popíjal s dvoma známymi Ukrajincami v prenajatom byte. Náhle sa jeden z mužov rozhodol, že sa im alkoholu máli, preto navrhol, že pôjde kúpiť ďalšiu fľašu. Slovák mu dôveroval, ba dokonca mu dovolili vziať peniaze z peňaženky. Šikovný Ukrajinec situáciu hneď využil, zobral aj kľúče od auta. Potom, však Slovák nevidel ani priateľa, ani auto. Všetko ohlásil polícii.

Ako informoval portál zaholovok.com.ua, kvôli vyhľadaniu vozidla ukrajinskí policajti do operačného plánu zaviedli aj odpočúvanie. Čoskoro pracovníci ukrajinskej kriminálky ukradnuté BMW-čko našli. Stálo na dvore jedného z príbuzných podozrivého v okrese Mukačevo. Ako sa ukázalo, zlodej auta, ktorý bol v čase odcudzenia opitý, stratil nad vozidlom kontrolu a havaroval. Dostal sa do kolízie s Ladou a potom sa jednoducho vyparil.

Kedy zlodeja dolapia, bola len otázka času, pretože polícii bol podozrivý dobre známy. Išlo o 25-ročného obyvateľa Mukačeva, ktorý bol viackrát trestne stíhaný. Išlo o mladíka známeho ako zlodeja prestížnych zahraničných vozidiel.

Ak mu dokážu vinu hrozí mu na Ukrajine trest odňatia slobody na 3 až 5 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu