Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Najhlúpejší zlodej na svete: Zablokovali ho v aute, ktoré chcel ukradnúť!

Zlodeja zablokovali v aute, ktoré sa snažil ukradnúť.
Zlodeja zablokovali v aute, ktoré sa snažil ukradnúť. (Zdroj: Daily Mail)

BRATISLAVA/LONDÝN - Pokúsiť sa ukradnúť auto a v zápätí sa doň chytiť ako do pasce? Britskému zlodejovi šťastie neprialo. Tesne pred tým ako odišiel s ukradnutým autom, ho v ňom majitelia zablokovali. Bezmocného vtáčika v klietke si dokonca nakrútili na video.

Dvadsaťsedem ročný zlodej Matthew Draper sa chytil do pasce kvôli svojej vlastnej drzosti. Keď nasadol do auta, požiadal susedku majiteľky, aby preparkovala svoje auto, ktorým Drapera blokovala. Suseda sa našťastie najprv spýtala majiteľky auta, či vie o tom, že niekto s jej Smartom odchádza. V momente bolo jasné, že drzý chlapík je zlodej. Ako uvádza britský denník Daily Mail, susedia potom držali dvere na aute, aby sa zlodej nemohol dostať von. Jeden z nich ho pohotovo zvečnil na videu:

Keď Draper zistil, že von sa už nedostane, pokúšal sa ničiť interiér auta a pľuť na okolostojacich. Zakrátko sa ho však ujali policajti. Tí mu po prehľadaní našli vo vrecku ešte aj fotoaprát majiteľky auta. Za pokus o krádež auta, jeho poškodenie a odmietnutie skúšky na alkohol si vyslúžil 32 mesiacov za mrežami. Pobyt mu predĺžil aj fakt, že sa počas súdu priznal ku skoršej krádeži.

Draperov advokát vyhlásil, že jeho klient sa dal na zlodejinu, pretože je závislý na drogách. Hoci už raz za mrežami bol, po prepustení sa dal dokopy so starými kamarátmi, ktorí ho opäť naviedli na drogy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu