Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zvrhlík v Indii znásilnil dievčatko (6): Rada starších rozhodla, že sa má vydať za jeho syna (8)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: childrenstorytales.com)

DILLÍ/LONDÝN - Indiou otriasajú množiace sa prípady znásilnení, ktoré znepokojili tamojšiu verejnosť aj svetové organizácie bojujúce za práva žien. Najnovšie sa o rozruch postarala rada starších v dedine Keshavpura, štát Radžastan, ktorá rodičov sexuálneho zneužitého dievčatka nútila, aby ho vydali za útočníkovho malého syna.

Približne pred dvomi týždňami mal muž (40) zamknúť dievčinku v izbe a znásilniť, ale namiesto toho, aby jej rodičia išli na políciu, obrátili sa na radu starších, ktorá mala určiť trest. Prekvapivo však rozhodla, že sa má ich dcéra vydať za násilníkovho osemročného syna.

Medzitým však malo v stredu prísť k ďalšiemu sexuálnemu zneužitiu dievčatka tým istým mužom a do prípadu za zapojili sociálni aktivisti, ktorí rodinu priviedli na políciu, kde podali sťažnosť. Muži zákona útočníka zatkli a začali vyšetrovať aj radu starších.

Radžastan je jedným z najkonzervatívnejších štátov v Indii a aj napriek snahám aktivistov sú v ňom detské sobáše pomerne bežné. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu