Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Traja muži v Indii znásilnili dievčatko (†13): Aby ich neudalo, upálili ho zaživa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: salon.com)

SIRSA KALAAR - Indiou otriasa ďalší prípad brutálneho znásilnenia a vraždy len trinásťročného dievčaťa. To sa stalo obeťou gangu, ktorý sa bál, že ich prezradí, a tak ho upálil zaživa. Polícii sa páchateľov zatiaľ dolapiť nepodarilo.

Tínedžerku údajne napadli traja muži v štáte Uttar Pradesh v utorok večer, keď sa vracala spolu so svojou staršou sestrou domov z farmy. Útočníci ju odvliekli preč a opakovane znásilnili. Jedným z nich má byť miestny gangster Ram Bahadur, informoval denník Times of India.

Sestra znásilnenej medzitým bežala do dediny pre pomoc. Keď príbuzní dorazili na miesto činu, našli tam už len znetvorenú dievčinu. Páchatelia ju totiž podpálili po tom, ako sa im vyhrážala, že ich udá na polícii. Obeť utrpela popáleniny na osemdesiatich percentách tela a už nebolo možné ju zachrániť.

Indická polícia sa teraz snaží násilníkov vypátrať. Prečesala už celú oblasť, ale zatiaľ ich nenašla. Podobné útoky sú v Indii na dennom poriadku. Úrady síce nedávno za ne sprísnili tresty, no ich počet napriek tomu príliš neklesá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu