Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žiadna publicita a médiá: Syn monackej princeznej Caroline sa oženil

Andrea Casiraghi
Andrea Casiraghi (Zdroj: SITA)

MONAKO - Žiadna publicita a žiadne médiá nesprevádzali sobotňajší sobáš najstaršieho syna monackej princeznej Caroline, ktorý je synovcom vládnuceho monackého kniežaťa Alberta II.

Dvadsaťdeväťročný Andrea Casiraghi a jeho rovesníčka a dlhoročná priateľka Tatiana Santo Domingo, ktorá mu v marci porodila syna Sachu, uzavreli v sobotu na poludnie v priestoroch kniežacieho paláca manželstvo. Kniežatstvo však považovalo oslavy za čisto súkromnú záležitosť, informovala agentúra DPA.
      
Nová členka monackej dynastie síce nemá šľachtický pôvod, ale pochádza z miliardárskej kolumbijskej rodiny z podobne dobre situovaných pomerov.
      
Protokol u civilného sobáša a následnej oslavy v záhrade obmedzili podľa magazínu Hello na minimum. Hostia pili pivo z monackého pivovaru, z ktorého dodali priamo do paláca šesť sudov.
      
Cirkevný sobáš plánujú novomanželia uzavrieť v decembri vo švajčiarskom Gstaade, uviedla DPA.
      
Manželstvo uzavreli za prítomnosti svojich rodín a súrodencov. Napon zoznámila ich ženíchova sestra Charlotte Casiraghi, ktorá je údajne asi v šiestom mesiaci tehotenstva. Na svadbe bola so svojím partnerom, francúzskym filmovým hercom Gadom Elmalehom,
      
Andreas Casiraghi tvorí s Tatianou Santo Domingo pár už osem rokov, uviedla DPA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu