Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Monako čaká svadba, najstarší syn princeznej Caroline sa zasnúbil

Andrea Casiraghi a Tatiana Santo Domingová
Andrea Casiraghi a Tatiana Santo Domingová (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Najstarší syn monackej princeznej Caroline sa zasnúbil. Andrea Casiraghi sa ožení so svojou dlhoročnou priateľkou Tatianou Santo Domingovou. Nadchádzajúcu svadbu v stredu oznámil kniežací palác.

"Mám to potešenie oznámiť vám zasnúbenie svojho syna," dala svetu vedieť 55-ročná Caroline. Presný dátum sobáša však zatiaľ nie je známy, informovala agentúra DPA.

Andrea (28) je synom z druhého Carolininho manželstva so Stefanom Casiraghim, ktorý zahynul v roku 1990 pri nehode motorového člna, keď na pretekoch obhajoval titul majstra sveta.
      
Nastávajúca členka monackej dynastie - rovnako 28-ročná Tatiana - síce nemá šľachtický pôvod, ale je potomkom miliardárskej rodiny z podobne dobre situovaných pomerov ako jej priateľ.
      
Jej starý otec Julio Mario Santo Domingo patril k veľkým akcionárom druhého najväčšieho pivovarského koncernu na svete a podľa časopisu Forbes bol istý čas aj druhým najbohatším mužom Kolumbie.
      
Andrea Casiraghi sa doteraz zviditeľnil hlavne svojou obľubou silných luxusných limuzín. Koncom minulého roku ho pristihli, ako sa po diaľnici pri Lyone ženie rýchlosťou 200 kilometrov za hodinu. Potom mu na päť mesiacov odobrali vodičský preukaz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu