Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kate Middleton po pôrode priam žiari: Zašla na ultramaratón!

Kate Middleton dnes prvýkrát oficiálne objavila na verejnosti po pôrode syna Georgea. Zobraziť galériu (4)
Kate Middleton dnes prvýkrát oficiálne objavila na verejnosti po pôrode syna Georgea. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Vojvodkyňa z Cambridge sa dnes prvýkrát oficiálne objavila na verejnosti po pôrode syna Georgea. Svojho manžela, princa Williama, odprevadila na začatie ultramaratónu, športového závodu, ktorý sa koná v Anglesey, kde kráľovský pár žije.

Pre mnohých bola jej účasť veľkým prekvapením, Kate sa údajne rozhodla až dnes ráno, že tiež dorazí. Syna Georgea medzitým strážila jej matka, Carole Middletonová, uviedol britský denník The Daily Telegraph.

Trojdňový bežecký závod, dlhý 220 kilometrov, odštartoval vojvoda z Cambridge. Jeho manželka sa medzitým rozprávala s prizerajúcimi sa a usporiadateľmi. Kráľovský pár na zahájení závodu strávil viac ako hodinu. Na ostrove Anglesey na severe krajiny žije Kate s Williamom už od roku 2009, princ tu slúži ako pilot vrtuľníka záchrannej služby. Ich účasť na dnešnej akcii najskôr bola tou poslednou na ostrove, kráľovský pár sa má totiž v septembri presťahovať do Londýna a začať viac plniť svoje oficiálne povinnosti.

Podľa miestnych obyvateľov vyzerala vojvodkyňa "úplne úžasne". Šesťročná Jasmine, deväťročná Holly a sedemročná Megan jej odovzdali kvety spolu s prianiami v tvare motýľov pre malého Georgea. "Urobili sme mu motýle s trblietkami. Hovorila, že George má rád žiarivé farby. Je milá," uviedla po stretnutí s vojvodkyňou malá Holly. Matka Megan si potom povzdychla, že kráľovský pár bude obyvateľom Anglesey chýbať.

Zahájenia preteku sa zúčastnila aj 38-ročná Sarah Binghamová v 37. týždni tehotenstva, ktorej manžel stál pri zrode ultramaratónu. Vojvodkyňa sa s ňou zarozprávala. "Má sa naozaj dobre, je so svojou babičkou," povedala vraj o Georgeovi. Ostatným prítomným ženám sa zase zverila s tým, ako jej syn veľmi rýchlo rastie a mení sa, až tomu nemôže uveriť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu