Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Slovenskí vreckári nemajú páru: Nalepil sa na Nemca, vytancoval ho a okradol!

ALTSTADT - Toto tu ešte nebolo. Slovenskí vreckári, ktorí sa "špecializujú" na zahraničie vymýšľajú stále nové a nové spôsoby, ako svoje vyhliadnuté obete obrať o všetko bez toho, aby si niečo všimli. Azda najkurióznejší predviedol nedávno jeden zo slovenských vreckárov (43) v Nemecku, keď lekára (55) na ulici okradol počas tzv. "zlodejského tanca".

Slovenský vreckár okrádajúci štýlom "zlodejského tanca" je pre policajtov v Altstadte známou firmou a vôbec ich neprekvapilo, keď sa na nich obrátila jeho ďalšia obeť. Avšak spôsob, akým ju ošklbal, ich poriadne zaskočil.

Slovák si počas sobotňajšej noci vyhliadol lekára (55) v službe, ktorý práve parkoval svoj skúter pred domom pacientky. Hneď ako zastavil, vreckár sa k nemu zozadu priblížil, objal ho a začal s ním tancovať akoby sa poznali roky. Lekár na Slováka len nechápavo civel a nevedel ako zareagovať. Po pár ladných pohyboch však dotieravé ruky zlodeja odstrčil a začal si vyberať lieky z tašky zavesenej na skútri. To však nemal robiť. Hneď ako sa Slovákovi otočil chrbtom, zo zadného vrecka mu vytiahol peňaženku a vzdialil sa.

V neďalekej uličke ho už čakal komplic (28), ktorému predal úlovok a obaja sa dali na útek.  Všetko vrátane zlodejského tanca však našťastie spozoroval náhodný svedok, ktorý okamžite zavolal políciu. Tá oboch zadržala a odviedla na výsluch, píše nemecký portál ksta.de.

Slovák sa ešte snažil mužov zákona presvedčiť, že od lekára, ktorého mal okradnúť, si len pýtal lieky na bolesť, no neprešlo mu to. V Nemecku má za sebou bohatú sériu krádeží a rozprávku o liekoch mu preto nezhltol ani sudca, ktorý ho rovno poslal ho za mreže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu