Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Absurdná smrť Júlie (†22) v posledný deň dovolenky v Grécku: Zabila ju šatka!

Júliino telo dnes previezli domov do Neapolu Zobraziť galériu (2)
Júliino telo dnes previezli domov do Neapolu (Zdroj: FB)

MYKONOS - Mal to byť posledný výlet na dovolenke, pre krásku to však bol posledný v živote. Júlia Grasso (†22) z talianskeho Neapola zahynula počas exkurzie na štvorkolkách, ktorými spolu s priateľmi plánovali preskúmať krásy gréckeho ostrova Mykonos. Asi v polovici cesty však došlo k tragédii, keď sa Júlii šatka, ktorú mala omotanú okolo krku, vplietla do kolesa a a zlomila jej krk.

K absurdnej nehode došlo ešte minulú sobotu a telo dievčiny dnes priviezli do rodného Neapolu. Júlia si spolu s kamarátmi v posledný deň dovolenky, len pár hodín pred odletom, prenajali štvorkolky, ktorými sa chceli previezť na opačnú stranu ostrova, kde mali stráviť zvyšok zájazdu. Tam už však nikdy nedošli.

Júlii sa dlhá šatka, ktorú mala omotanú okolo krku, aby ju uchránila pre prachom a silným vetrom, zaplietla do kolesa štvorkolky a začala ju dusiť. Silný tlak dievčinu zhodil zo stroja a ešte niekoľko metrov ju ťahal. Keď si jej kamarát, ktorý stroj riadil, všimol, čo sa deje, okamžite zastal a snažil sa jej pomôcť. Júlii poskytli prvú pomoc a snažili sa ju oživiť aj záchranári, no márne. Šatka jej zlomila krk a bola na mieste mŕtva.

Absurdná smrť Júlie (†22)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Rodičia nebohej študentky ihneď pricestovali do Grécka, zatiaľ čo jej kamaráti sa vrátili späť do Talianska. Všetci, ktorí boli dievčine čo len trochu blízki, sú jej hroznou smrťou zdrvení. "Ona bola úžasný človek, vždy usmievavá, priateľská, zábavná...," píše jeden z nich na sociálnej sieti. "Nemôžem tomu uveriť, mysľou som stále 10 dní dozadu, keď sme sa nevedeli dočkať dovolenky," dopĺňa ďalšia z kamarátok.

Strýko Júlie si myslí, že by mala zodpovednosť niesť agentúra, ktorá mládeži štvorkolky prenajala. Podľa neho totiž neboli splnené všetky bezpečnostné kritéria, to však vyšetrí až polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu