Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hrôza tínedžerky (16): Rodinný priateľ jej zabil matku a brata, ju uniesol!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Polícia v štáte Idaho na severozápade USA dopadla a zastrelila muža, ktorý držal v zajatí 16-ročnú dievčinu a pravdepodobne zavraždil jej matku a brata. Dievča tak bola zachránené a je v poriadku, informovali v sobotu podľa agentúr tamojšie úrady.

 Polícia podozrivého dopadla po dramatickom pátraní v divočine Idaha, viac než 1500 kilometrov od miesta činu v Kalifornii. Muža stretol už v stredu turista v odľahlej horskej oblasti, ale spočiatku nepojal žiadne podozrenie. Úrady informoval až neskôr. Polícia našla auto únoscu a 150 ozbrojených policajtov v sobotu oblasť pročesalo.

Podľa CNN vrtuľník objavil jeho stan. Policajti na zemi ho obkľúčili a muža zastrelili. Oslobodená dievčina bola prevezená na pozorovanie do nemocnice. Minulú nedeľu boli nájdené telá 44-ročnej matky a jej osemročného syna Ethana v horiacom dome podozrivého v blízkosti kalifornského San Diega. Úrady predpokladajú, že páchateľom bol 40-ročný muž, ktorý sa takisto zmocnil dievčaťa. Údajne išlo o blízkeho priateľa rodiny.

Motív činu zostáva záhadou. Ethan a Hannah ho poznali roky a hovorili mu "strýko Jim". Priatelia blonďavého dievčaťa tvrdia, že pre ňu mal slabosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu