Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Po náleze troch ženských tiel v Ohiu zadržali podozrivého

Anthony Sowell
Anthony Sowell (Zdroj: SITA)

EAST CLEVELAND - Polícia v americkom štáte Ohio prehľadala ďalšie domy v okolí East Clevelandu po tom, ako sa v piatok a cez víkend našli telá troch žien vo vreciach na odpad. Informovala dnes o tom tlačová agentúra AP.

Ďalšie obete sa však nenašli. Telá žien polícia objavila po sťažnostiach ľudí na nepríjemný zápach. Zadržali 35-ročného podozrivého muža, ktorý bol predtým stíhaný za sexuálne delikty.

Podľa Garyho Nortona, starostu mesta East Cleveland, mohol byť páchateľ ovplyvnený sériovým clevelandským vrahom Anthonym Sowellom, ktorého v roku 2011 odsúdili za vraždu 11 žien na trest smrti.

Sowella zatkli po tom, ako z jeho domu ušla jedna žena a uviedla, že ju znásilnil. V objekte našli policajti 11 tiel väčšinou nahých žien, vo vreciach na odpad a igelitových prestieradlách.

V prípade, ktorý polícia rieši teraz, sa jedno telo našlo v piatok v garáži a druhé dve v sobotu - jedna obeť bola na zadnom dvore, ďalšia v suteréne prázdneho domu. V nedeľu polícia prehľadala ďalších 40 opustených domov.

Nález z okolia Clevelandu je najnovším prípadom zmiznutých žien v Ohiu, priťahujúcim veľkú publicitu. Začiatkom tohto roka úrady našli a oslobodili tri ženy, ktoré boli zadržiavané celé roky. Tieto prípady spolu nesúviseli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu