Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Škandál v armáde: Pekná seržantka sexovala s brancami, skúšala to aj na ženy!

Allenová (v strede) prichádza na súd Zobraziť galériu (2)
Allenová (v strede) prichádza na súd (Zdroj: mysanantonio.com)

SAN ANTONIO - Seržantka Emily Allenová je prvou inštruktorkou vojenského letectva Spojených štátov, ktorá stanula pred vojenským súdom kvôli sexu s brancami, uviedli vo štvrtok americké weby. Obvinená vinu priznala a hrozí jej rok väzenia. Kedy sa súdny proces s ňou skončí, zdroje nespresnili.

Proti vojenskému poriadku pre armádnych inštruktorov sa Allenová previnila na vojenskej základni Lackland v Texase v roku 2011. "Priznala, že mala nevhodný pomer či vzťah so štyrmi osobami na leteckom školení," povedal hovorca základne. Spresnil, že s jedným mužom sex mala, s ďalším sa o sex snažila a snažila sa zblížiť aj s dvoma ženami.

"Moje správanie sa nedá ospravedlniť. Plne si uvedomujem, čo som urobila," povedal seržantka, ktorá sa začala kajať po tom, čo súd obvinenia nezamietol. Podľa jej obhajcu by nebola za podobný nevynútený sex vôbec obvinená, keby sa nestala súčasťou širšieho škandálu.

Škandál v armáde: Pekná
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mysanantonio.com)

Prípad Allenovej zapadá do ostro sledovaného vyšetrovania údajného nevhodného sexuálneho správania na niekoľkých vojenských základniach. Desiatky súčasných i bývalých príslušníkov a príslušníčok vojenského letectva vypovedali, že boli obeťami rôzneho sexuálneho obťažovania a násilia, od flirtovania až po znásilnenie. Pred súdom už v rámci škandálu stálo sedemnásť inštruktorov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu