Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Starší muž prežil peklo: O hlade ho v garáži väznili až 10 rokov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

HOUSTON – Ôsmi ľudia boli zadržiavaní proti svojej vôli v dome v americkom meste Houston, pričom jeden muž strávil v nedobrovoľnom zajatí údajne celé desaťročie. Informovala o tom v piatok americká spravodajská televízia CNN.

Medzi obeťami sú štyria muži vo veku 50 až 80 rokov a štyri ženy, ktoré podľa polície trpia mentálnym postihnutím. Jedného z mužov zadržali pre vypočúvanie. V prípade zatiaľ nebolo vznesené žiadne obvinenie.

Polícia dostala podľa policajného hovorcu Kese Smitha hlásenie, že v dome zadržiavajú viacerých mužov proti ich vôli. Vchodové dvere boli priklincované a policajná hliadka ich musela vyraziť. V interiéri domu panoval značný neporiadok, v izbách boli porozhadzované odpadky. Troch z mužov našli v značne podvyživenom stave v garáži, upravenej pre bývanie. Zatiaľ nie je jasné, či v nej žili aj ženy.

Polícia sa domnieva, že muži mohli byť bezdomovci, ktorých niekto nalákal do domu s prísľubom, že dostanú cigarety a pivo. Motív takéhoto činu zatiaľ nie je známy. Prípad je v štádiu vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu