Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pikantné VIDEO o škandále v Česku: Nagyová a Nečas si užívajú sado-maso hry!

Nagyová a Nečas v chúlostivej situácii.
Nagyová a Nečas v chúlostivej situácii. (Zdroj: YouTube)

PRAHA/TAIWAN - Taiwanskí animátori, ktorí sa snažia pomocou zábavných videí informovať divákov o tých najaktuálnejších správach zo sveta, si tentokrát zobrali na paškál škandál v Česku, po ktorého prevalení rezignoval premiér Petr Nečas a padla vláda. Toho vo svojom dielku vykreslili ako účastníka sado-maso hrátok, ktorým šéfuje obvinená Jana Nagyová. Iba vo fialovej spodnej bielizni sa pretŕča pred predsedom vlády, práve vo chvíli, keď sa rozletia dvere a dnu vpadnú kukláči.

Pokým v popise pod videom na YouTube sú uvedené holé fakty o afére premiéra Nečasa a jeho blízkej spolupracovníčky Jany Nagyovej, záznam si už mnohé veci prifarbuje a jeho tvorcovia popustili uzdu fantázii. Záujemcovia tak v ňom uvidia policajnú raziu počas sexuálnych sado-masochistických hier dvojice, ktorým samozrejme vládne blonďavá domina. Rezignovaný predseda vlády sedí poviazaný s kolíkom v ústach a ukazuje biele slipy a tmavé ponožky.

Aj na Taiwane však vedia, že všetko sa netočilo iba okolo nich dvoch a zobrazuje aj ďalších obvinených Petra Tluchořa, Marka Šnajdra či Ivana Fuksa. Okrem toho sa v animácii mihne aj český prezident Miloš Zeman, ktorý si neodpustí ďalšie zapotácanie spôsobené "viróziou", či známe osobnosti ako Jaromír Jágr a Václav Hável.

Rezignácia Nečasa


Politická kríza v Česku vypukla pred týždňom, kedy polícia zasiahla na úrade vlády a v ďalších inštitúciách. Zadržala a neskôr vzala do väzby Nagyovú, bývalých poslancov ODS či členov Vojenského spravodajstva.

Armádnu rozviedku Nagyová podľa polície zneužila na sledovanie Nečasovej ženy. Bývalí poslanci ODS Marek Šnajdr, Ivan Fuksa a Petr Tluchoř sú podozriví z toho, že prijali lukratívne štátne posty výmenou za to, že sa vzdali poslaneckých mandátov. Aj v tejto časti kauzy figuruje Nagyová.

Kvôli kauze rezignoval na obe funkcie premiér a predseda ODS Petr Nečas. Novou premiérkou by mohla byť šéfka Snemovne Miroslava Němcová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu