Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalší zvrhlý taxikár v akcii: Ukáž kozy, lebo ťa neodveziem!

Zábery z videa hovoria za všetko
Zábery z videa hovoria za všetko (Zdroj: Tv Markíza, SITA)

BRATISLAVA - Zdá sa, že so zvrhlými taxikármi sa v Bratislave roztrhlo vrece. Presne v ten istý deň, kedy vyplával na povrch prípad taxikára „Ukáž cecky“, začalo totiž internetom kolovať ďalšie video s takmer identickým scenárom. Vodič taxi služby, podgurážená klientka a zvrhlé návrhy priamo na ulici. Správu o ďalšom nemravníkovi priniesla Tv Markíza.

Zjavne podnapitá dievčina po preflámovanej noci túžila len po jednom – dostať sa domov. To však ešte netušila, že to nebude také jednoduché a okrem peňazí na taxík si bude musieť pre vodiča pripraviť aj erotické divadielko. „Som povedal, že keď sa vyzlečieš, potom ťa odveziem,“ hovorí taxikár klientke, pričom celú situáciu zachytáva na videu.

Spoločensky veľmi unavená dievčina prijíma výzvu a začína tancovať. To však nemravnému taxikárovi nestačí a nabáda ju na ešte trúfalejšie kúsky. „Však ale nech padá nejaký odev dole. Takto sa neodvezieš,“ provokuje taxikár. Dievča sa chvíľu zdráha, no o chvíľu vyhŕňa tričko. Ani to však zvrhlému vodičovi nestačí a pritvrdzuje.

„Ukáž kozy... najprv si mala husté reči a teraz nič? Chceš sa odviezť?“ neustále podpichuje. Či taxikár nakoniec nemravnú dohodu dodržal, nevedno. Podľa psychológa Štefana Matulu je však jeho správanie minimálne neetické.  Šéfa cechu taxi Bratislava Milana Velčického podobné videá, ktoré sa čoraz viac objavujú na internete, poburujú.

Tieto chúlostivé zábery sa na sociálnej sieti objavili v ten istý deň, ako prepukol škandál s iným bratislavským taxikárom. Ten svoju podnapitú klientku vyzval, aby mu ukázala „cecky“ a až potom ju odvezie. Vystrašená dievčina zavolala s plačom mame, na čo taxikár reagoval ďalšími uštipačnými poznámkami. Nemravný vodič si celý incident zachytil na videu, s ktorým sa podobne ako jeho zvrhlý kolega, pochválil na sociálnej sieti. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu