Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Otrasné zábery: Manželov brutálne zmlátila na ulici skupinka agresorov!

(Zdroj: YouTube)

ÚSTÍ NAD LABEM - Manželský pár z českého Duchcova, ktorý sa vracal v sobotu 18. mája po polnoci domov, na svoju cestu z diskotéky určite tak skoro nezabudne. Zaútočila naň pätica Rómov a napadnutá žena dokonca skončila v nemocnici. Zábery z bitky teraz zverejnili na internete.

Dvaja Rómovia, ktorí sa mali údajne pred časom vrátiť z Anglicka, najprv napadli muža päsťami a potom nasledoval aj útok silným konárom. Na jeho ženu sa postupne vyrútili tri Rómky. Bili ju päsťami, niekoľkokrát ju zrazili k zemi a kopali do nej. Útok skončil až vo chvíli, keď na miesto prišli duchcovskí strážnici. Privolaná bola aj záchranka.

"Išlo o muža a ženy vo veku od 16 do 44 rokov. Všetci spolupáchatelia boli obvinení z trestných činov ťažkého ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a výtržníctva. Vyšetrovateľ dal prokurátorovi podnet na podanie návrhu na vzatie obvinených do väzby," uviedol tlačový hovorca teplickej polície Daniel Vítek pre portál denik.cz.

Ako naznačuje zverejnený záznam z mestskej kamery, agresori svoje obete vôbec nešetrili a podľa tn.cz mali padať aj rasistické urážky a nadávky.

Ak súd uzná útočníkov vinnými zo spáchania trestných činov, z ktorých boli obvinení, hrozia im tresty odňatia slobody od troch do desiatich rokov, mladistvému ​​maximálne polovičný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu