Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čechovi nechutilo jedlo: Čašníkovi strelil do hlavy a brucha!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PELHŘIMOV - V jednej z pelhřimovských reštaurácií bol v nedeľu postrelený muž. S vážnym zranením ho prepravili do českobudejovickej nemocnice, bol pri vedomí. Okolnosti incidentu preverujú krajskí kriminalisti.

Ďalšie podrobnosti k prípadu zatiaľ polícia nebude zverejňovať, povedala hovorkyňa polície Dana Čírtková. Server iDnes.cz uviedol, že na čašníka reštaurácie zaútočil s pištoľou v ruke hosť. Údajne sa snažil hosťovi vysvetliť, že keď objednaný stejk zje, nemôže ho potom vrátiť s tým, že mu nechutil. Strelec potom, čo odmietol zaplatiť vytiahol na čašníka zbraň.

"Ošetrili sme muža s vážnym strelným poranením. Bol prevezený do pelhřimovskej nemocnice a po základnom ošetrení sme ho transportovali na traumacentrum nemocnice v Českých Budějoviciach," oznámila riaditeľka krajskej záchranky Vladislava Filová.

Hovorca českobudejovickej nemocnice Jan Dušek potvrdil, že muž so strelnými poraneniami bol prijatý na anestetické-resuscitačné oddelenie. "V súčasnej dobe je po operácii na jednotke intenzívnej starostlivosti, jeho stav je stabilizovaný, ale stále vážny. Bude musieť podstúpiť ešte ďalšiu operáciu. Zatiaľ sa nedá povedať, či je mimo ohrozenia života," povedal Dušek.

Podľa zistení sa incident stal okolo 17:00 v reštaurácii Hodovna Na Kolíbce. Tamojší personál však odmietol podať akékoľvek informácie. Podľa iDnes.cz utrpel muž zranenia na tvári a dutine brušnej.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu