Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Smrť krásky pri pózovaní na vlaku: Telom Denise (†17) prešlo 15 tisíc voltov!

Denise chcela mať pamiatku, no zahynula
Denise chcela mať pamiatku, no zahynula (Zdroj: YouTube)

STUTTGART - "Všetko je v poriadku mami!" Písala v SMS-ke mladučká Nemka Denise (†17), ktorá v tú chvíľu ani len netušila, že to budú jej posledné slová. Jej život vyhasol na výlete v Stuttgate, odkiaľ si chcela na pamiatku odniesť fotografiu a tak kamarátom zapózovala na vagóne vlaku. V tom ju však zasiahol elektrický prúd z trakčného vedenia a zrútila sa mŕtva k zemi. Informácie o tragickej smrti dievčiny priniesol nemecký denník Bild.

Krásna stredoškoláčka Denise sa na výlet spojený s oslavou narodenín vybrala spolu s dvoma kamarátkami a ďalšími dvoma chlapcami. Okolo polnoci dostala od rodičov krátku správu. "Je všetko v poriadku?" pýtala sa jej matka. "Áno, relaxujeme a počúvame hudbu," odpísala Denise. To však ešte ani len netušila, že o pár minút jej život navždy vyhasne.

Denise bola vášnivou fotografkou a výlet s kamarátmi si chcela na pamiatku zvečniť. Na stuttgartskej vlakovej stanici preto vyliezla na jeden z vagónov, zatiaľ čo kamaráti ostali na zemi, odkiaľ ju fotili, čím si v konečnom dôsledku zrejme zachránili životy. Denise totiž pri pózovaní zasiahol elektrický prúd z vedenia a jej telom prešlo takmer 15 tisíc voltov. Po zásahu sa zrútila k zemi a bola na mieste mŕtva. Prúd zasiahol aj jej kamarátov, ktorí utrpeli vážne zranenia a skončili v nemocnici.

Denise študovala na strednej škole a chcela sa stať učiteľkou. Jej snom bolo učiť na základnej škole. Všetky jej ciele a želania však zmarilo jedno hlúpe rozhodnutie. Rodičia ostali správou o smrti dcéry zdrvení, no zároveň dúfajú, že Denisina smrť nebola zbytočná a z jej chyby sa mládež poučí. "Je dôležité, aby sa ľudia o jej osude dozvedeli, aby sa v budúcnosti už nič podobné nestalo," povedal užialený otec, ktorý milovanú dcérku volal "moja malá bojovníčka".

Smrť Denise pri pózovaní na vlaku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu